Viikon villasikakarju – Pate

Esittelyvuorossa karjuistamme keskimmäinen eli Pate – alias Herra 47, Köpöukko, Lämpörullamies. Pate on vanhanliiton miehiä; joutava lässyttäminen tai rapsuttelu ei Patea kiinnosta, hän tuntee oman arvonsa ja haluaa säilyttää arvokkuutensa emakkojen silmissä pidättäytymällä ylenmääräisistä hellyydenosoituksista ihmisiä kohtaan.

Omille vaihtuville morsiamilleen sen sijaan Pate on mitä huomaavaisin herrasmies! Hän pöyhii emakoille heinät ja jakaa ruokansa mukisematta. Pienestä koostaan huolimatta Pate on osoittautunut varsin toimivaksi siitoskarjuksi uppoutuen työhönsä kiitettävällä intensiteetillä. Kovan kuoren alla, Paten nahka on kirjaimellisesti panssarinkovaa, on kuitenkin herkkä herra joka saattaa morsiamen lähdettyä pidättäytyä syömästä pari kolme päivää ihan vain ikävissään.

Paten hurmaava ulkonäkö poskipartoineen ja erityisen kauniilla kiharoilla varustettuine korvineen on syntyperäistä itävaltalaista perua. Liekö syynä kansainvälinen elämänkokemus, persoonallinen ulkonäkö vai lempeä luonne, Pate on hyvin suosittu partneri emakoiden keskuudessa. Farmin siitoslinjaston uuttera luottomies on paikkansa ansainnut!

%d bloggaajaa tykkää tästä: