Uusi aamu, joka päivä

Aamuhämärissä navetalle kävellessä tulee joka aamu vilkaisseeksi taivaanrantaan. Uuden päivän nousu on voimaannuttava hetki johon kiteytyy syvempi ajatus – riippumatta siitä kuka olet ja mikä on asemasi, sama aurinko nousee meistä jokaiselle. Se edustaa jatkuvuutta ja voimaa, uskoa tulevaan.

 

Kostean kesän jälkeen talven tulo oli kovasti odotettua. Valkoinen lumipeite valaisee maisemaa ja pakkasen kovettama maa on tehnyt laitumen helpoksi villapossujen kävellä. Uusi laitumen talvikoppi valmistui vanhan kopin rinnalle juuri parahiksi ennen pakkaskauden alkua, sen suojissa on mukava possujen makoilla halutessaan.

Villasioille rutiini on tärkeä. Niillä on vahva sisäinen kello joka muistuttaa lähestyvästä ruoka-ajasta ja  saa ne nukkumaan sikeät päiväunet, joka päivä. Kun iltavellin aika päivän päätteeksi koittaa, ovat kaikki päivän touhuista väsyneet kärsät jonossa valmiina odottamassa ruokakaukaloon jaettavaa lämmintä evästä. Sikafarmarin päivä kaikkine touhuineen saa täyttymyksensä tässä hetkessä – saa nähdä tyytyväiset, iltavellin jälkeen yöpuulle asettuvat villapossut jotka saavat elää niille mahdollistamaani mielekästä elämää. Yhdessä voimme luottaa samaan asiaan – aurinko nousee huomennakin.

 

 

 

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: